вторник, април 16, 2024

Мениджърът на Владимир Кличко Бернд Бьонте обяви, че промоутърите на Кубрат Пулев от Зауерланд искат абсурдни пари за срещата между двамата и според него, ако те не намалят претенциите си, мач помежду им може и никога да не се състои. Освен това той заяви, че в момента се урежда мач на Кличко с Бърмейн Стивърн за обединяване на поясите в тежка категория, като това е приоритет за украинеца.изтеглен файл (2)

„Приоритет за Владимир е да обедини поясите в тежка категория. Това ще е прецедент в историята на бокса и затова сме толкова заинтересовани от този мач. Не отказваме да се бием с Пулев, но приоритетът е друг. Няма значение какво казват от Кале Зауерланд, важно е какво иска Владимир, а той иска да обедини титлите. Проблем може да се окаже това, че промоутърът на Стивън иска първо да се направи доброволна защита на титлата, тогава ситуацията ще се промени“, заяви Бьонте.

„Вече говорихме със Зауерланд, но техните изисквания са абсурдни. Ако това е последното им предложение, просто мач няма да има. Може да се стигне и до наддаване с промоутъри. Хамбург е само един от вариантите, може да се бием и в друг град. Приказките на Пулев са само абсурден ПР. Защо Кличко би се страхувал от него? Пулев не е победил никой сериозен боксьор. Единственият му по-сериозен съперник бе Тони Томпсън, като той го победи по точки с два нокдауна. Не виждам причина Кличко да се страхува от Пулев. единствената причина Владимир да се бие със Стивърн, а не с Пулев е, за да пренапише историята“, допълни мениджърът.

Tags: ,

0 Comments

Leave a Comment