петък, април 19, 2024

“Приключенията“ на Aлександър Емелианенко продължават . Спомнете си, че в тази серия той е заподозрян в изнасилване на 27 -годишната московчанка Полина Степанова , а преди време е бил задържан някъде близо до Тамбов . Александър загубил контрол над Opel Astra и се блъснал в стълб. Веднага след това той е бил отведен в Разследващата комисия в Москва, където той бе закаран за очна ствка с жертвата . Ето как коментира адвокатът на Полина :images (2)

– Полина не иска да види Емелианенко . Емоционално е много трудно да се види човекът, който те е изнасилил , за да преживееш отново тези събития. Но ние решихме – да стигнем до край, – каза адвокатът .
Освен това и катастрофата ще улесни решението Александър да бъде задържан за постояно и че ответникът не се е опитал да окаже натиск върху Полина .

Емелианенко не е направил самопризнания.

– Това е нож с две остриета . От една страна, признаването сваля от присъдата с около половината . От друга страна затворниците четат вестници , притежават цялата информация и знаят в какво е обвинен Емелианенко.Признавайки за изнасилване – това ще му осигури много труден живот в затворът. Александър знае какво го очаква и , разбира се,изпитва страх.-допълва адвокатът на жертвата.

Съдбата на Александър трябва да се реши в съда след няколко месеца. И аз искам да пожелая на всички това да бъде справедливо. 

Tags: , , , , , , , , , ,

0 Comments

Leave a Comment