събота, април 27, 2024

Сонен и устата му имат две общи характерни качества – никога не се уморяват. След като забраниха тестостероновата терапия вероятно тялото на боеца може и да издиша в някакъв момент от даден двубой, но това в никакъв случай няма да повлияе на словострелните му коментари. В този смисъл, устата на американеца заработи отново. Този път посоката на Чеъл излиза от актуалната тема Вандерлей Силва. Сонен иска възможност да се изправи за трети път срещу легендата Андерсон Силва.

anderson-silva celebrating„Не мислех, че Андерсон е най-добрият и аз исках да се бия с него, за да го победя. Исках всички да видят и разберат това. Впоследствие разбрах, че той е свестен тип. Срещнах се и със семейството му. Човекът и боецът са две различни неща. Пожелавам му чудесен живот, знам, че обича много децата и съпругата си. Иска ми се да се изправя срещу Андерсон за трети път. Все още искам да го победя на състезание.“

Всъщност, по думите на Сонен Паяка е важна част от списъка, но далеч не е единственият, с който той иска да се бие:

„Искам да се срещна с Витор Белфорт и Вандерлей Силва. Не искам да им пожелавам лош живот, но по време на срещата няма да отстъпя и ще трябва да ги удрям в лицето. В Америка казват, че ако искаш омлет, трябва да счупиш няколко яйца.“

Като изключим победата над Маурисио „Шогун“ Руа не можем да кажем, че американецът е счупил много яайца в последно време. Ако трябва да сме честни, той самият бе част от омлета в някои от срещите си напоследък. Друг въпрос е, че боецът има невероятното умение да се пласира за мачове със сериозни противници и освен това разполага с наистина солидни качества, които да му пазят гърба в случай, че някой заяви, че не заслужава даден двубой. С оглед на миналото, нищо чудно Сонен да заслужи нов мач с Паяка.

Нека не бързаме обаче. Преди Паяка и евентуално Витор Белфорт, Вандерлей е сигурният бъдещ съперник – препятствие, което изисква фокус дори от страна на наперения Сонен.

Tags: , , , ,

0 Comments

Leave a Comment