понеделник, май 27, 2024

На пресконференцията тази седмица на която беше обявен двубоят между Кел Брук и Сергей Рабченко, Дейв Алън, който ще участва в подгряващата карта получи нестандартно предупреждение от своя промоутър Еди Хърн. Президентът на Matchroom реши да предупреди Алън пред медиите, че неговата кариера ще бъде заложена на карта, когато се изправи срещу Ленрой Томас в реванш. Алън загуби от Томас в Шефийлд миналата година и Хърн не вижда как британеца ще може да се бие за титли, ако резултатът във втория двубой завърши по същия начин.

“ Настъпи моментът в който трябва да дадеш всичко от себе си. Този път разполагаш с 36 минути, за да победиш, и, ако не го направиш, няма да получиш още един шанс, “ – каза Хърн на Алън.

“ Това за теб ще бъде всичко или нищо. Повече няма да получиш възможност да се биеш за титла. Трябва да победиш Томас.

Щях да ти кажа това насаме, но реших, че ще бъде по- добре да ти го кажа пред всички. „

Дейв Алън е готов да победи Ленрой Томас.

“ Хората мислят, че съм просто палячо, но аз мога да се бия. И определено мога да победя Ленрой Томас, защото той не е толкова добър! Оттова ме боли най-много, „ каза Дейв Алън.

“ Когато Дилиън Уайт и Луис Ортиз ме победиха, си казах, че мога да приема това, тъй като те добри боксьори. Но когато Ленрой Томас ме победи, си казах, че той не е толкова добър.

Искам да спечеля титлата на Британската общност. Това ще означава много за мен. Няма да се ръкувам след битката с Томас, защото не го харесвам. Искам да го нокаутирам за един рунд, но това е нещо, което вероятно няма да направя. Не съм толкова рязък, но ще победя. „ каза Алън.

Срещата между Дейв Алън и Ленрой Томас ще се проведе на 3 март на Брамъл Лейн в Шефийлд, Анлия.

0 Comments

Leave a Comment