сряда, април 24, 2024

Неделя е! Време за релакс. Да, сега е идеалното време да заредим батериите си и да се отдадем на заслужена почивка. Но по-добрият начин за това е не излежаването в леглото, а сутрешната тренировка. Правилно разбрахте!

Сутрешните упражнения ще ни поизпотят, но пък ще ни помогнат да повдигнем настроението си и да преборим умората и стреса. След това ни е нужна само една гореща вана и спокойно можем да се отдадем на цял ден мързелуване.

Тренировките сутрин подобряват и качеството на съня. Така, за да е пълен отдиха след обяда ще поспим още няколко часа без изобщо да ни мигне окото. Ех, обичаме неделите!

Ако отделим един час в началото на деня за малко спорт, това ще повиши и концентрацията ни. Ето ви чудесен начин да се насладите на любимата си книга или филм в неделния следобед. Да, днес работата е абсолютно забранена!

Тренировките на празен стомах подобряват метаболизма. Следователно с няколко упражнения сутрин ние ще изгорим повече калории. А после можем да се изкушим с нещо вкусно, без да се притесняваме да фигурата си. Естествено, това не важи и за преяждането. Не излапвайте целия хладилник. Имахме предвид малко изкушение!

Е, приятели, не губете повече време! Размърдайте се малко, защото след „раз-два“ следва цял ден релаксиране и то напълно заслужено7727bc4869db087914b0a9dbc5ed204d

Tags: , , , , , , , , , , , ,

0 Comments

Leave a Comment