сряда, април 24, 2024

Buakaw не е губил от 2009 г. Той се е бил по цялата планета за последните пет години, а последната му победа бе над Aбдул Туре миналия петък в Chiang Rai. Следващият му мач е определен за септември в Минск,Беларус. Buakaw е на 32-годишна възраст, но остава най-международно признатия MuayThai-боксьор от Тайланд.

Известно е, че той е получил признание и слава в участието си в K-1 World Max турнирите в Япония още през светлите дни на K-1 марката.

Buakaw е известен. Въпреки това има и такива, които заявяват, че той дори не е шампион на Lumpinee Boxing Stadium в Тайланд, което е задължително условие за тайландски бойци да бъдат наистина признати. Buakaw печели турнира Toyota Marathon в Lumpinee през 2002 г., макар че не е ясно дали този колан е признат като шампион на стадиона.

Buakaw се бие само с чужденци , а не на тайландците, за последните пет години. Той е изправен пред много известни спортисти, които се опитват да преминат през него. Въпреки, че той продължава победния път.

В последното изпълнение Buakaw демонстрирани силата на Thai-лакът удари, като записа втора победа над френския Aбдул Туре. Buakaw обявяви също ,че ще вземе участие в турнир по MuayThai с осем човека ,който ще се проведе в Беларус на 13 Септември, рамо до рамо с Андрей Kулебин.

Tags: , , , ,

0 Comments

Leave a Comment