четвъртък, март 28, 2024

wanderlei-silva-ufc-mmaЦун Ли изрази готовност да замести Чеъл Сонен, ако се наложи и да се изправи срещу Вандерлей Силва през май. Изказвнията, които направи бразилецът обаче след края на снимките на третия бразилски сезон на The ultimate fighter говорят красноречиво, че Ванди им голямо желание към момента да се бие само с Чеъл Сонен.

Снимките на предаването завършиха и според кариоката, случилото се зад камерата наистина ще бъде интересно и атрактивно. По неговите думи обаче, Чеъл е постъпил изключително непрофесионално, като е използвал бедността на бездомни деца и неприятни определения за бразилските жени с цел да промотира двубоя:

„Този човек ни атакува. Нарече страната ми джунгла и заяви, че ние нямаме интернет. Нарече жените ни курви. Да кажеш такива неща и да обявиш, че промотираш двубоя си не върши работи. този човек прави шеги за бездомните ни деца. Вървим из Сао паоло и виждаме деца по улиците, което е болезнено. Използва бедните деца в шегите си, за да изкара някой долар отгоре. Бъди мъж! Да използваш други хора, за да промотираш себе си не е правилно!“

Както знаем, снимките на предаването завършиха и съвсем скоро то влиза в ефир. Едва ли бразилците ще останат особено очаровани от това, което ще чуят за себе си от устата на Чеъл Сонен. Със сигурност няма човек, който да живее в петата икономика в света и да не иска да види как легендата Вандерлей Силва ще победи Чеъл Сонен. Ще допусне ли това американецът и какви всъщност щуротии е правил зад кадър отново, можем само да гадаем. В даден момент обаче, времето ще даде необходимите отговори,а ако съдим по миналото, устата на Чеъл винаги си получава заслуженото.

)

Tags: , , , , , ,

0 Comments

Leave a Comment