петък, април 19, 2024

00288091
РЕМИ БОНЯСКИ : ИЛИ АЗ ЩЕ НОКАУТИРАМ МИРКО , ИЛИ ТОЙ МЕН !

Основната среща на Glory 14 в Загреб, отдавна привлича вниманието сред бойните фенове по целия свят .Cro Cop ще повтори победата си срещу Реми Боняски или ще има отмъщение на холандецът ?

Фенове са разделени , хърватите , разбира се, още повече вярват в Мирко Филипович , но едно нещо е сигурно … Изглежда , че и двамата от тях отиват , за да спечелят с нокаут , така мисли и Реми и това също се потвърждава в интервю за официалния уеб портал на Слава .

„Убеден съм, че борбата ще завърши с нокаут , но не мога да кажа кой ще загуби . Знам му слабите страни , той също знае моите.Не е тайна, че имам проблем с очите, а и съм с опериран крак „, каза Реми .

„Ключът към победата ми трябва да е напрежението върху него , така че аз трябва да се наложа . Ако го оставиш той да контролира борбата и пространството , тогава ние не можем да кажем ,че сме най-добрите „, казва Боняски.

Въпреки че вече бе споменато ,че двубоят му с Cro Cop може да го изпрати в пенсия , Реми още не е решил . “ Нека да изчакаме , за да видим как борбата ще завърши и след това да говорим за това как да се развие кариерата ми. „

Tags: , , , , , , , , ,

0 Comments

Leave a Comment