четвъртък, април 25, 2024

pulevvvvvБългарският боксьор Кубрат Пулев даде да се разбере, че е натрупал увереност. След 20 победи в 20 мача в тежка категория в професионалния бокс той вече се настройва за дългоочакваната си среща с Владимир Кличко, съобщава в-к Дневник.

"Аз не съм кучето, което лае. Аз съм кучето, което разкъсва", каза Пулев в интервю за БНТ. Основната тема е мачът му с Владимир Кличко.
"Аз не мразя, нито един съперник не съм мразил. Дори и при тези номера не мога да го мразя Кличко, нито брат му, нито когото и да било от неговия щаб", обясни българинът.

Той заяви, че мачът с Кличко сам по себе си не е достатъчен, защото е важна световната титла на Международната боксова федерация (IBF). „Могат да ми честитят хората, единствено, когато победя, когато стана световен шампион. Друго не признавам. На самия мач ще дам всичко от себе си, за да покажем кои са българите“, каза Пулев.

На 17 юни ще се проведе търг, на който ще стане ясно кой ще организира мача между Пулев и Кличко. След това ще се разбере кога ще е двубоят. Желанието на украинеца е мачът да е на 6 септември в Хамбург.

Tags: , , , ,

0 Comments

Leave a Comment