четвъртък, март 28, 2024

kobraКубрат Пулев и Владимир Кличко ще се бият на 6 септември в Хамбург, сьобщава „Спортал“. Това ще се случи, ако преговорите между двата щаба са успешни.
Към момента всички индикации сочат, че украинецът е готов да се боксира с претендент №1 за световната титла на Международната боксова федерация. В мача ще бъдат заложени всичките титли на шампиона.
В следващите 10 дни трябва да бъдат уточнени подробности около двубоя. Очаква се Владимир да обяви официално мача или да потвърди за напредналите преговори на 19 май. Тогава той ще бъде в Хамбург.
В момента украинецът изчаква двубоя, който ще определи шампиона на Световния боксов съвет. В събота вечер един срещу друг ще се изправят Крис Ареола (САЩ) и Бърмейн Стивърн (Кан).

Кубрат Пулев коментира новината за очертаващия се мач между него и Владимир Кличко :

„Има правила които трябва да се спазват“, започна Кобрата.

„Предполагам, че до края на годината ще има мач между мен и Кличко. Убеден съм, че мога да бия Кличко. Има обаче и малшанс и други компоненти. Да съм жив и здрав и дано всичко да стане както трябва“, допълни Кобрата.

„Не е въпросът дали съм стойностен съперник, а да го бия. И ние да не се радваме, че има само мач, а че има победа. Естествено, че самият двубой е постижение за България, но за мен постижение е да го бия. На Кличко ще му е много тежко. Аз съм си настроен за тази среща“, завърши Кубрат Пулев.

Tags: , , , ,

0 Comments

Leave a Comment