събота, април 20, 2024

Главния промоутър на компанията Golden Boy Оскар Де Ла Ойя планира да започне преговори с ръководителя на Топ Ранг Боб Арум , за организацията на борбата между мексиканската суперзвезда Саул Алварес и легендарния филипински боксьор Мани Пакяо, който който държи титлата на WBO в полусредна категория. Очевидно е, че “Студената война“ между двете водещи боксови организации върви към своя край и скоро отново ще видим борби , организирани съвместно .

„Всичко е възможно. Една от причините това е, че феновете искат да видят тези двубои „, – каза Де Ла Ойя .

В допълнение , Оскар говори за проблемите му с наркотиците, които са се случили в миналото , както и с разногласията с Боб Арум .

„Аз трябваше да се справя с някои лични проблеми , ноаз се завърнах Golden Boy е детето ми . Бокса – моята страст и моя живот. Идвам,за да се съсредоточа върху това как да се подобри нашата марка и да организира на феновете вълнуващи битки. Ако някой от Golden Boy е в противоречие с Top ранг, това си е тяхна работа . Нямам нищо против Арум и имам чувството, че съвместната ни работа ще бъде от полза както на феновете ,така и за нас “ – продължава Де Ла Ойя .

Спомнете си, че в последния си двубой Саул Алварес се срещна с Алфредо Ангуло и спечели с TKO в 10 рунд .

Mани Пакяо прекара последната си битка срещу американецът Тимъти Брадли , където спечели със съдийско решение след 12 кръга.
изтеглен файл (1)

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , ,

0 Comments

Leave a Comment