петък, април 19, 2024
Еди Хърн, промоутър на Антъни Джошуа, би искал да види двубой между неговия боксьор и скандалния бивш световен шампион в тежка категория Тайсън Фюри. Джошуа успешно защити своите титли на IBF, WBA ( супер ) и IBO побеждавайки Карлос Такам в събота в Кардиф и по- всичко изглежда, че шампионите на WBO Джоузеф Паркър и WBC Дионтей Уайлдър ще бъдат следващите му съперници, но Хърн не изключва възможността за двубой с Фюри, който все още е без боксов лиценз и в момента очаква да бъде изслушан от UKAD по- обвинение в употреба на забранени стимуланти.

“ Двубоят с Уайлдър евентуално е един от най-големите в света на бокса. Мисля, че тази битка наистина е възможно да бъде организирана през лятото на 2018, „– каза Хърн в ефира на BBC Radio 5.

“ Но Тайсън Фъри е човекът, с когото бихме искали да се бием. Дали това ще се случи или не е друг въпрос.

Проблемът е в това, че той трябва да се разбере с местната боксова организация и с Британската Антидопингова Агенция.

Но ми се струва, че той ще се върне. В един прекрасен ден той ще се събуди и ще си каже,’ Трябва да се стегна. ‘ и да участва в големи битки.

Ако го направи, след една или две срещи, тогава бих искал да видя двубой с Антъни Джошуа и бих искал да го видя през 2018 г.“

0 Comments

Leave a Comment