петък, март 29, 2024
Бившият световен шампион в две теглови категории Дейвид Хей е сигурен, че поражение от Тони Белю ще сложи край на плановете му да проведе значима битка през следващата година. “ Хеймейкъра “ разбира, че в случай на дори неубедителна изява, никой няма да вземе на сериозно неговите шампионски амбиции.

“ Ако не мога да победя Тони Белю моята боксова кариера наистина ще приключи. Дори няма да е необходимо да споменавам имената на други боксьори от тежка категория, защото, ако не мога да победя Белю, това ще бъде краят. Дори и в случай на трудна победа аз няма да имам нищо общо с онзи голям човек който е 10 години по-млад от мен. Хората ще кажат, нека да бъдем реалисти. аз съм достатъчно умен, за да се знам, когато мога да предизвикам някого, и когато не.

Мога би ще кажа, че няма мога да се състезавам с този голям човек, но наистина вярвам в себе си. Това ще бъде идеален сценарий, няколко битки, а след това да се срещна с Антъни Джошуа на голям стадион. От друга страна, аз дори не трябва да мисля за него, ако не мога да се представя добре срещу Тони Белю „, – каза Хей.

Реванша между Дейвид Хей и Тоня Белю ще се проведе на 17 декември на Q2 Арена в Лондон.

0 Comments

Leave a Comment