четвъртък, април 25, 2024

На 7 октомври на събитие на WLF в Китай трябваше да се състои финалният мач от турнирът на веригата до 70 кг. между Ситичай и Чингиз Алазов. Победителят ще се срещне в superfight с Ю Лонг, по-известен като монаха от Шаолин.Без съмнение, феновете на кикбокса ще бъдат особено заинтересовани от тази битка, защото и двамата бойци могат да предложат истинско зрелище.

За съжаление обаче днес чрез социалните мрежи настоящия първенец на К-1 Алазов, който е и притежател на колана във френската верига NDC, обяви че се оттегля от този дуел. Причината е бавно възстановяване от контузия и претърпяна оперативна намеса.

“ Приятели, имам важни новини за вас. Както знаете, на 7 октомври е насрочена моята борба в WLF срещу Ситичай във финалите на турнира. Нашият отбор чакаше тази битка, за да се разбере кой е най-добрият боец ​​в света в нашата категория. Но, за съжаление, възстановяването от скорошната операция ще продължи по-дълго, отколкото си помислихме, и лекарите не ми позволяват да се бием. Тъй като правата за излъчване на турнира са продадени, преместване на двубоя е невъзможно и така в тази битка излиза вместо мен Джабар Аскеров. Ще гледам с голям интерес и в същото време с голямо съжаление. Нека по-добрия победи.

И ще се видим на 25 ноември в Марсилия, където ще се бия със Седрик Манхоеф.“

Инфо „Боен клуб Шумен“

Tags: , , , , ,

0 Comments

Leave a Comment