петък, март 29, 2024

Флойд Мейуедър – Конър е много по-добър, отколкото си мислех

„Роки Марсиано е легенда и нямам търпение един ден и аз да вляза в Залата на славата. Дами и господа, това беше последният ми мач!“, обяви Непобедения в интервюто на ринга веднага след успеха.

Флойд Мейуедър обяви, че се оттегля след победата над Конър Макгрегър. 40-годишният американец остана непобеден и в 50-ия си мач на професионалния ринг, две години след отказването от активния спорт, след като спечели и срещу ММА звездата. Съдията прекрати зрелището в Лас Вегас в десетия рунд, присъждайки технически нокаут.

„Макгрегър е тежък противник. Тъй като феновете не бяха доволни от победата ми над Мани Пакяо, сега си мисля, че им дадохме това, което искаха. Конър е много по-добър, отколкото си мислех, че ще бъде. Използваше различни ъгли, сменяше гарда, тежък съперник е“, коментира Мейуедър.

„Планът ми беше точно такъв – да го оставя да опитва силните си удари в началото на мача и да изчакам момента си, когато вече съм го изморил достатъчно. Гарантирах на всички преди мача, че няма да гледат пълните 12 рунда. Боксът е страхотен спорт, ММА е страхотен спорт.

0 Comments

Leave a Comment