четвъртък, април 25, 2024

Саша Емеляненко обвинен за втори път в сексуално насилие, скочил да бие и журналисти.

Проблемите за известния руски ММА боец и боксьор Александър Емеляненко, брат на легендата Федор Емеляненко, се разрастват с пълна сила. Броени часове, след като стана ясно, че обвиненията за изнасилване през 2013 г. бяха оттеглени срещу ММА шампиона бяха подадени две нови жалби за насилие.537081a1c80

Медиите в Русия съобщават, че следствието в Главното управление на МВР Москва работи по две жалби подадени срещу Емеляненко. Едната е от страна на жена, обвиняваща бореца в сексуално насилие.

В полицията по каналния ред е постъпила и жалба от журналисти твърдящи, че Емеляненко се е нахвърлил да ги бие и им е отнел и потрошил видео камера. Въпросните представители на медиите опитали да интервюират боксьора във връзка снетите обвинения по първото дело за изнасилване. Според показанията им Емеляненко загубил самообладание и им скочил на бой.

Александър Емеляненко бе обвинен в изнасилване през месец август 2013 г. Впоследствие жената, подала жалба срещу боеца се отказа от показанията си. Самият Емеляненко отрече да си спомня дори да е имал интимен контакт с въпросната жена, въпреки че двамата запивали в дома му. Боксьорът използва именно алкохола за свое алиби, заявявайки, че няма спомен от въпросната нощ, защото е бил прекалено пиян. Говорител на Емеляненко обяви пред медиите, че обвиненията са били повдигнати от проститутка.

Tags: , , , , , ,

0 Comments

Leave a Comment